Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Здійснимо мрію Героя: його прах розвіємо над фіордом Норвегії»

Вічного тобі польоту, Владе!

Фотоколаж із сайту rbc.ua.

«Здійснимо мрію Героя: його прах розвіємо над фіордом Норвегії»

Під час виконання бойового завдання загинув український захисник – пілот винищувача Владислав Савєльєв із позивним NOMAD (на фото)

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Владислав перебував за кордоном у тривалому відрядженні. Тоді він повернувся в Україну і став на захист Батьківщини.

– Він був чудовою людиною! Хорошим другом, чоловіком, батьком, сином своїх батьків та України. Навіть будучи у довгому відрядженні за кордоном, він рвався в бій, щоб захищати свою Україну, бо не міг спокійно спостерігати здалека. Війна забрала щось у кожного з нас. Владислав віддав найдорожче – життя, – написав у Facebook його друг, український пілот Дмитро Шкаревський.

Навіть будучи у довгому відрядженні за кордоном, він рвався в бій, щоб захищати свою Україну, бо не міг спокійно спостерігати здалека.

За його словами, найбільшою мрією Савєльєва було вирушити з друзями та сім’єю до Норвегії після Перемоги України.

– Ми з вами зможемо здійснити цю мрію, на жаль, посмертно. Його прах буде розвіяно над фіордом Норвегії, – зазначив він і додав: – Ми навчилися з вами перетворювати свій гнів, бажання справедливості і помсти в донати на ЗСУ. Сьогодні я прошу вас конвертувати свої співчуття у здійснення мрії загиблого пілота та в допомогу його сімʼї. Це найменше, що ми можемо зробити для дружини та маленької донечки Владислава.    

Номер банківської картки: 5375 4112 0634 2391.

Читайте також: «Якщо тебе вбила русня, може ти сам винен?»

Реклама Google

Telegram Channel