Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Було дуже страшно»: на Волині до тла згоріла квартира в багатоповерхівці

Все, що залишилося від помешкання...

Фото Конкурент.

«Було дуже страшно»: на Волині до тла згоріла квартира в багатоповерхівці

Пожежа сталася 15 червня на вулиці Космонавтів у Луцьку

Вогнеборці, які приїхали на виклик, розповідають, що на момент прибуття у диму була ледь не вся багатоповерхівка.

Про це повідомляє «КонкурентTV».

«По прибуттю побачили, що є вогонь на першому поверсі житлового будинку, потерпілих немає, вивів одну жіночку з другого поверху на свіже повітря та передали в карету швидкої допомоги. В квартирі не було нікого, всі люди залишили свої домівки», – каже рятувальник Дмитро Кислюк.

У момент, коли спалахнуло вогнище у будинку перебувало багато людей. Серед них – і діти. Двоє дівчат, Дарина та Вероніка, які мешкають в будинку, розповідають, що були на той момент вдома і почули як на вулиці кричать люди.

«Я у вікно побачила, як горить хата, дуже багато вогню було. Почала телефонувати мамі і вибігла сюди. Було дуже страшно», – каже дівчина.

Мешканка будинку Галина каже, у момент коли трапилась пожежа у будинку був зачинений пожежний вихід. Ключі, які могли б відімкнути двері, знаходились у кількох людей. Тож покинути повністю задимлений будинок було дуже важко.

Голова ОСББ пані Людмила каже, що неважливо чи були б відкриті двері пожежного виходу чи ні, бо це не змінило б ситуації. Жінка вважає, що насамперед звернути увагу варто на те, чому взагалі спалахнула пожежа. Вона переконана – річ у тім, що у квартирі, яка загорілась, є незаконна прибудова, і невідомо, яка там електропроводка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel