Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Пригожина можуть вбити на фронті, - Фейгін

Фото: Українська правда.

Пригожина можуть вбити на фронті, - Фейгін

Після того, як верховода ПВК «Вагнер» розпочав виводити своїх найманців з Бахмута, він втратив своє «прикриття» і ніщо не заважає тепер його «списати»

Лідера «вагнерівців» Євгена Пригожина можуть убити на фронті за наказом російських генералівРосійські генерали планують нейтралізувати лідера «вагнерівців» Євгена Пригожина, списавши його загибель на ракетний удар з боку ЗСУ. Для цього його можуть підмовити поїхати фронт.

Таку думку висловив в ефірі «Еспресо» діяч російської опозиції, колишній депутат Держдуми Марк Фейгін, пише ТСН.

«Пригожина можуть відправити на фронт і там вбити, а списати на Україну. Легко буде списати вбивство Пригожина: він приїхав на фронт, а там ракети вдарили», - припустив він.

За словами російського опозиціонера, фейкова історія з поплічником Рамзана Кадирова, командиром бойовиків чеченського підрозділу «Ахмат» Делімхановим була репетицією такого замаху.

Причиною ймовірного вбивства російськими генералами верховоди ПВК «Вагнер» Марк Фейгін називає його суперництво із Міноборони РФ, зокрема, у фінансовій сфері.

«Ми бачимо, що в зоні сфери Пригожина є кілька генералів - Суровікін, з яким у нього компліментарні стосунки, Мізинцев взагалі перейшов до нього працювати з посади заступника міністра оборони з постачання й тилу, ще кілька прізвищ називають. Тобто якась група навколо Пригожина була. Я думаю, все це пов'язано з коштами й ще якимись інтересами», - зауважив він.

Окрім того, на думку опозиціонера, після того, як Пригожин розпочав виводити свої частини з Бахмута на так зване «переформування», він втратив своє «прикриття» і ніщо не заважає тепер його «списати».

«Особливість апарату РФ полягає в тому, що коли людина стає «радіоактивною», від неї «фонить», і від неї усі миттєво тікають... Пригожина ніхто не прикриє, якщо командування, генералітет виторгували списання в нуль Пригожина в Путіна. Захищати Пригожина ніхто не кидатиметься, він свій функціонал виконав. Від нього вже мало чого очікують, оскільки «зеків» набирати заборонили. З фронту, з важливих ділянок, з Бахмута він вже виводить свої частини, ймовірно, на переформування, тому що мало чого залишилося боєздатного. Тому я вважаю, що це є свідченням того, що Пригожин з гри випадає», - додав Фейгін.

Читайте також: Воїн з позивним Йода розповів, коли закінчиться війна?

Реклама Google

Telegram Channel