Знаний кухар Ектор поділився смачним рецептом дерунів
Оригінальним рецептом дерунів поділився зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво в Instagram.
Міні-деруни з м'ясом і сметаною
«Продовжую тиждень українських страв та ділюсь смачним рецептом неповторних дерунів», - пише кулінар.
Інгредієнти:
картопля - 500 г
фарш курячий - 200 г
борошно - 20 г
яйце - 1 шт.
часник - 10 г
сіль - 3 г
олія - 50 мл
сметана - 70 г
цибуля зелена - 20 г
Як приготувати
Картоплю натріть на дрібній терці, ретельно промийте від зайвого крохмалю та просушіть паперовими рушниками.
Змішайте картоплю, яйце, фарш, борошно, тертий часник і сіль. Пательню з олією розігрійте та посмажте деруни на рівномірному вогні до золотистої скоринки з кожної сторони.
Змішайте сметану з дрібно порізаним кропом та подавайте з дерунами.
Читайте також: «Курятина: дієтично, смачно, яскраво!»