Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Екснардепці, яка воює на фронті і якій прислали штраф, друзі покосили траву (Відео)

«Дякую сусідці Тетяні, що виполола бур’яни перед хатою, та другу Андрію, що покосив траву у дворі».

Фото з фейсбук-сторінки Тетяни ЧОРНОВОЛ.

Екснардепці, яка воює на фронті і якій прислали штраф, друзі покосили траву (Відео)

Адже сільська рада виписала старшому лейтенанту Тетяні Чорновол штраф розміром у 1000 гривень

Нагадаємо, чоловік еснардепки, журналістки, громадської діячки Тетяни Чорновол – Микола Березовий – загинув 10 серпня 2014 року у бою поблизу Іловайська від кулі снайпера, рятуючи пораненого побратима.

У 2014 році Тетяна Чорновол, яку влада януковича жорстоко побила під час Революції гідності, брала участь в обороні Маріуполя у складі батальйону «Азов». З 24 лютого 2022 року Чорновол воювала на передовій у складі 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. За кілька днів до початку російського вторгнення в Україну пройшла курси операторів ПТРК. За домовленості з КБ «Луч» отримала «Стугни» та ракети – на Тетяну Чорновол було оформлено договір відповідального зберігання. Брала участь у боях поблизу м. Чернігова, на Сході та у розгромі 6-го танкового полку рф у Броварському районі на Київщині. З початку 2023 року командує розрахунком протитанкового ракетного комплексу «Стугна-П» у складі 1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна...

І ось кілька днів тому ми опублікували вражаючий пост Тетяни у фейсбуці:

«Дорогі мої земляки села Гора. Прошу, поки мій будинок стоїть пусткою, бо я на фронті, зберіть 1000 гривень і віддайте Дмитріву, або... засуньте. На ваш громадський вибір. Старший лейтенант Чорновол Тетяна.

Р. S. Прийшов штраф на 1000 грн за некошену траву перед парканом».

 

І задали запитання: таке враження, що Тетяна Чорновол на Сході воює не за мирне небо в селі Гора, не за мирне небо над Україною. Невже місцева громада не могла організувати, щоб хтось покосив траву жінці-вдові, жінці-воїну? Сусіди, де ви?

Минуло ще кілька днів, і на сторінці старшого лейтенант Тетяни Чорновол побачили новий пост.

«Дякую сусідці Тетяні, що виполола бур’яни перед хатою, та другу Андрію, що покосив траву у дворі. Нагадаю, сільська влада намагалася мене оштрафувати за те, що я посміла підти на фронт і не косила траву перед моїм будинком, в якому ніхто зараз не живе і, де я не з’являюся».

«Дякую сусідці Тетяні, що виполола бур’яни перед хатою, та другу Андрію, що покосив траву у дворі». Фото з фейсбук-сторінки Тетяни ЧОРНОВОЛ.

 

 Щоправда, під постом, серед коментарів, були нові слова Тетяни:

«Почитала брудні коменти від деяких земляків з Гори в попередньому пості, як відповідь, мабуть, найліпше поставити відео підбиття танку мною особисто в 25!!! КМ від Гори. Та танкова колона, де він йшов, першим могла би бути в Горі за годину».

Та танкова колона, де він йшов, першим могла би бути в Горі за годину».

 

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Поки екснардепка воює на фронті, їй прийшов додому штраф за... некошену траву»;

= «Директор волинської школи воює на передовій  разом зі своїми учнями (Фото, відео)»;

= «Знаний волинський хлібороб Валерій Діброва: «Йти в політику і бути в когось на побігеньках, виконувати чиїсь забаганки – це не для мене».

Реклама Google

Telegram Channel