Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Після завалу людей у траншеї «Луцькводоканал» придбав спеціальне обладнання для захисту працівників

Фото Луцької міськради.

Після завалу людей у траншеї «Луцькводоканал» придбав спеціальне обладнання для захисту працівників

Аварійний стан мереж, що знаходяться на великій глибині, або в умовах обмеженого доступу, може призводити до обвалу грунту, зсувів та інших складних ситуацій, при яких виконання ремонтних робіт стає небезпечним для життя і здоров’я

Щоб захистити працівників від можливих зсувів чи обвалів грунту, КП «Луцькводоканал» придбав спеціалізоване високоякісне німецьке обладнання, яке має необхідну сертифікацію і використовується у країнах Європи. Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

На жаль, кількість складних аварійних ситуацій у Луцьку зросла. Частіше доводиться ліквідовувати аварії, при яких руйнуються колектори, або під насипним грунтом на великій глибині утворюються пориви. В таких випадках успіх відновлення на 95% залежить від дотримань техніки безпеки і охорони праці. Тому новітнє обладнання не тільки збереже життя і здоров’я працівників аварійних бригад, але і пришвидшить виконання робіт. Адже без використання спеціальної захисної техніки працівникам потрібно формувати величезні траншеї, щоб гарантувати безпеку і відсутність обсипань. Це забирає чимало часу і сил, і затягує досягнення успішного результату. А застосування так званої опалубки для захисту працівників дозволяє проводити відновлювальні роботи при невеликих траншеях. Новітня система гарантує безпечний спуск на глибину без загрози зсуву.

Попри складну фінансово-економічну ситуацію, спричинені війною, підприємству вдалося придбати і доставити обладнання, адже безпека працівників – понад усе.

Нагадаємо, У 3-метровій ямі у Луцьку засипало піском двох людей (Фото, відео).

Реклама Google

Telegram Channel