Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Горохові студенти й викладачі коледжу знову вторгували для ЗСУ 10 000 гривень

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У Горохові студенти й викладачі коледжу знову вторгували для ЗСУ 10 000 гривень

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни ярмаркує , щоб підтримати українських захисників. Юні і дорослі волонтери долучилися до відправлення допомоги на Херсонщину

На благодійному ярмарку в Горохові волонтерами Горохівського коледжу та небайдужими горохівчанами, було реалізовано продукції на суму 9410 грн і 15 євро.

Про це йдеться на сторінці «Твори добро» у Facebook.

«Щиро вдячні за допомогу та підтримку всім жителям Горохівщини, а зокрема,  постійним помічницям випічкою - Надії Центалевич, Галині Жельчик, Оксані Бик, Мирославі Гайді, Любові Матвєєвій, Оксані Хвищун , Ірині Сєргєєвій, Катерині Дубʼюк, Світлані Гончарук, Маріі Здинюк, Оксані Кузьмук, Світлані Івашко ( Ємчик), Марії Пиньковській, Галині Безверхій з родиною; за надані продукти -  Євгенії Собуцькій, Аллі Бачинській.

За виготовлення сувенірних виробів подяку адресуємо студентському волонтерському центру «В єдності сила», Оксані Хвищун, а також Вірі Щвець ( за вироби ручної роботи, внутрішньо-переміщена, Краматорськ); за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції - Олегу Хвищуну, Оксані Кузьмук, Галині Жельчик, Надії Загоруйко, Наталії Крук, Світлані Івашко, Соломії Безверхій.

Нехай усім повернеться сторицею! Всі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ! Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися додому! Разом наближаємо Перемогу!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 Читайте також: «Наче Мавка прийшла до води: на Рівненщині з'явився мурал».

 

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel