Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Як український прапор від бійців з Волинської бригади потрапив до Ірландії

Українські жінки беруть участь у проєкті «Українські жінки, мир та безпека».

Фото: 100 ТРО.

Як український прапор від бійців з Волинської бригади потрапив до Ірландії

Стяг у далекий край повезли жінки

Прапор України з побажаннями від бійців Волинської бригади тероборони дістався міста Белфаст у Північній Ірландії!

– Доправила його туди депутатка Рожищенської міської ради Анна Літушко, чоловік якої – Андрій – з перших днів широкомасштабного вторгнення служить у лавах нашої бригади, – інформує пресслужба 100-ї ТРО.

Прапор зі сходу України – де нині наші підрозділи у повному складі успішно виконують бойові завдання – спочатку передали на Волинь. А вже звідтіля він попрямував до Північної Ірландії – разом із делегацією з 11 членкинь Української жіночої демократичної мережі, які беруть участь у проєкті «Українські жінки, мир та безпека».

Учасницям робочої поїздки вдалося зустрітися особисто з жінками, що були долучені до розробки та підписання угоди, яка встановила мир у Північній Ірландії; ознайомитися з методиками роботи з травмами під час та після війни; вивчити досвід роботи правоохоронних органів в умовах конфлікту та демілітаризацію після встановлення миру; почути як працює система контролю використання публічних фінансів у Північній Ірландії; вивчити стратегії та підходи до фінансування відбудови після війни, особливості пошуку партнерств.

Читайте також: «Воїн у перервах між боями вишив прапор України (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel