Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Волинян запрошують на прощу, щоб помолитись разом з митрополитом Епіфанієм

25 червня у Манявському скиті Божественну літургію очолить митрополит Епіфаній.

Фото Волинська єпархія.

Волинян запрошують на прощу, щоб помолитись разом з митрополитом Епіфанієм

Волинська єпархія ПЦУ оприлюднила календар прощ у найближчі місяці. Можна відвідати святі місця як в Україні, так і за кордоном

25 червня – до Маняви з нагоди дня вшанування чудотворної Афонської ікони Божої Матері «Визволителька», яка зберігається на скиту. Божественну літургію очолить митрополит Епіфаній. В програмі також: Манявський водоспад; Спасо-Преображенський монастир; цілюще джерело «Дзвіньоха»; криниця Святого Духа біля Галича; Блаженний камінь. Виїзд – 25 червня о 05.00. Повернення – 25 червня о 23.30. Пожертва 1000 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку.

1 липня – до Зарваниці і Тернопільського духовного центру. Виїзд о 6.30. Пожертва 700 грн. Необхідно мати посуд для освяченої води та одяг для окунання (за бажанням).

2 липня – до святинь Львова, Трускавця та Борислава. Виїзд о 6.00. Пожертва – 750 грн.

7–9 липня – до святинь Польщі: Ченстохова, Краків, Величка. Виїзд від кафедрального собору Святої Трійці 7 липня о 17.00. Зголошуватися не пізніше ніж за п’ять днів. Пожертва – 130 євро.

15–16 липня – до Кам’янця-Подільського, Бакоти і Тернопільського духовного центру. Пожертва – 2500 грн.

15–22 жовтня – до Святої Землі (проща «Дорогою Ісуса Христа»): Хайфа – долина Армагеддон – Назарет – Кана Галілейська – гора Фавор – біблійна Галілея – Ярденіт – гора Сіон – Ейн-Карем – Віфлеєм – Єрусалим – Віфанія – Юдейська пустеля – Єрихон – Мертве море – Лідда – Кумран. Зголошуватися не пізніше ніж за два тижні.

Реєстрація – не пізніше ніж за день до початку прощі (якщо не зазначено інше). Виїзд на всі прощі – від Свято-Троїцького собору в Луцьку. Докладніша інформація та реєстрація – у паломницькому центрі єпархії «Україна» (керівник Лариса Савчук) за тел. (050) 812-09-79.

Telegram Channel