Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Біля затонулого «Титаніка» зник підводний човен: історія отримала продовження

«Титанік» затонув під час першого рейсу у 1912 році.

Волинь-нова

Біля затонулого «Титаніка» зник підводний човен: історія отримала продовження

Один з пасажирів вийшов на зв'язок

Один з пасажирів підводного човна «Титан», який загубився по дорозі до затонулого лайнера «Титанік», ірландський дослідник Рорі Голден вийшов на зв'язок.

Як пише УНІАН, на своїй сторінці у Facebook, чоловік повідомив, що з ним все гаразд. «Реакція та пропозиції допомоги у всьому світі дійсно вражають і лише показують справжню доброту людей у такий час. Наші онлайн- та інтернет-можливості обмежені, щоб зберегти пропускну здатність для скоординованих зусиль, тому, будь ласка, майте це на увазі», - зазначив він.

Голден попросив не намагатися вгадати імена інших пасажирів, тому що це не морально.

При цьому Голден попросив не намагатися вгадати імена інших пасажирів, тому що це не морально: «Будь ласка, не спекулюйте. Я вже бачив деякі коментарі у соціальних мережах, які є вкрай недоречними і нетактовними».

Як повідомлялось, в Атлантичному океані зник підводний човен з туристами, які вирушили в експедицію до затонулого «Титаніка». Відомо, що невеликі підводні човни іноді доставляють багатих туристів і експертів, охочих своїми очима побачити уламки знаменитого лайнера. На цей час недалеко від узбережжя острова Ньюфаундленд проводиться пошуково-рятувальна операція.

Реклама Google

Telegram Channel