Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Не «розстріляти»: Зеленський нарешті доручив Залужному звільнити одеського воєнкома (Відео)

Одеський воєнком (праворуч) мав вдосталь часу, щоб мати можливість вийти сухим із води.

Фотоколаж із сайту pravda.com.ua.

Не «розстріляти»: Зеленський нарешті доручив Залужному звільнити одеського воєнкома (Відео)

І – перевірити всіх інших

Президент Володимир Зеленський на засіданні Ставки доручив головнокомандувачу Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова, у якого «Українська правда» знайшла нерухомість й автопарк на мільйони доларів в Іспанії.

«Провів засідання Ставки. Заслухав усіх командувачів. Генерали Залужний, Сирський, Тарнавський, Москальов...

Дав термінове доручення Головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського «воєнкома» – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна.

Дав термінове доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України, щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті», – написав Володимир Зеленський у Telegram.

У розслідуванні журналіста «Української правди» Михайла Ткача «Батальйон Іспанія». УП навідалась у гості до одеського воєнкома та інших українських мільйонерів йшлося про те, що родина начальника одеського військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім'ї майно в Іспанії. 

Керівниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що службова перевірка щодо Борисова не виявила підстав для відсторонення його з посади.

Читайте також на volyn.com.ua:

«Власник величезного курорту на березі Азовського моря вантажить буси у Луцьку»;

«Громада, з якої починається Україна: у цій локації Волині нема старост, зате будуть безкоштовні обіди в школах»;

«ФК «Волинь» виключили з Професійної футбольної ліги».

Реклама Google

Telegram Channel