Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
«Панікі – нєт!»: але путін утік із москви, на яку йде пригожин (Відео)

«Ми не хочемо, щоб країна жила далі в корупції, обмані та бюрократії... » – відповів пригожин на слова путіна. Дав би Бог, аби вони одне одного повбивали.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

«Панікі – нєт!»: але путін утік із москви, на яку йде пригожин (Відео)

За даними української розвідки, кривавалий карлик вилетів на Валдай

Схоже, володимир путін неабияк перелякався, що до його бункеру доберуться. Літак президента росії вилетів з москви.

Що ж, від «Київ за 3 дні» дійшли до «путін тікає з москви». Згодом заявили, що у борта путіна над Твер'ю відключилися транспондери.

Є два варіанти: або не хочуть показувати, куди він летить, або з літаком щось трапилося.

Як відомо,вранці телефонував президентам країн ОДКБ. Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв «відшив» путіна, заявив, що події у росії – внутрішня справа росії.

Хто ще кинувся тікати

= ЗМІ повідомили, що літак лукашенка вилетів з мінська та приземлився на території Туреччини.

= Олексій Столяров – зять сергія шойгу – скасував всі заходи, заплановані у росії. Він заявив, що «перебуває з робочим візитом» в ОАЕ.

= Також заявляли, що дмітрій мєдвєдєв з родиною «евакуйований» із московської області.

= Окрім того, з російської столиці до Туреччини втік денис мантуров – віцепрем'єр.

Тим часом російський добровольчий корпус і легіон «Свобода Росії»  підтримали заколот «вагнерівців»  проти російської влади й закликали своїх прихильників до активних дій. «На полі бою ми з пригожиним – вороги, але зараз він говорить правду: про те, як боягузливі генерали відправляють на смерть як гарматне м'ясо сотні тисяч росіян. Його слова показують, що миритися з корупцією, диктатурою, лицемірством – уже ніхто не буде. Ми сподіваємося, що війна зла проти зла послабить репресивну машину і ми з побратимами звільнимо росію... Солдати, офіцери: ваш час настав. Розверніть свою зброю на вежі кремля, не дайте міжусобицям втопити росію в крові. Пора припинити безглузде і жорстоке вбивство українців, загибель на фронті тисяч росіян і повернутися додому: туди, де ви зараз потрібні».

Водночас командир РДК Денис Нікітін заявив, що, за його інформацією, російський диктатор володимир путін уже евакуйований на Валдай, слідом за ним залишають москву на своїх бізнес-джетах і представники російської «еліти».

Він також стверджує, що в Україні фронт окупантів «починає валитися» – деморалізовані та позбавлені управління солдати армії РФ залишають свої позиції. За його словами, в районі Бахмута і на Запорізькому напрямку бійці ЗСУ просуваються, не зустрічаючи опору.

Вранці ми повідомляли, що ватажок пвк «вагнер» євгеній пригожин заявив, що регулярна армія росії завдала ракетний удар по тилових таборах найманців.

Пригожин додав, що міністр оборони росії сергій шойгу наразі боягузливо втік із ростова і «цю тварюку буде зупинено».

Пізніше вагнерівці захопили ростов-на-дону, і пригожин став вимагати від кремля видати шойгу та герасимова.

А кілька хвилин тому з’явилося звернення володимира путіна до народу. він заявив, що росія веде «боротьбу за виживання», і в країні намагаються «організувати заколот». 

«Звертаюся до тих, кого обманом або погрозами втягнули в злочинну авантюру, на шлях тяжкого злочину збройного заколоту...

Це удар у спину країні та народу. Саме такого удару було завдано по росії 1917 року, коли країна вела Першу світову війну. Але перемогу в неї вкрали. Інтриги, чвари, політиканство за спиною армії і народу обернулися найбільшим потрясінням, руйнуванням армії і розпадом держави, втратою величезних територій. У підсумку -– трагедією громадянської війни...

Ми не дамо цьому повторитися. Захистимо і наш народ, і нашу державність від будь-яких загроз. Зокрема – від внутрішньої зради.

А те, з чим ми зіткнулися – це саме зрада. Непомірні амбіції та особисті інтереси призвели до зради...

Повторю, будь-яка внутрішня смута – смертельна загроза для нашої державності, для нас, як нації. Це удар по росії, по нашому народу».

путін заявив, що дії влади росії «будуть жорсткі», а збройні сили та інші державні органи отримали необхідні накази.

Він визнав, що ситуація в ростові «залишається складною, фактично заблокована робота органів цивільного і військового управління».

Він просить тих, «хто підняв зброю на бойових товаришів», припинити «участь у злочинних діях».

Після цього глава пвк «вагнер» євген пригожин заявив, що ніхто з його бійців не прийде з повинною на вимогу президента рф володимира путіна.

«З приводу зради батьківщини президент помиляється. Ми патріоти своєї батьківщини, ми воювали і воюємо. Усі бійці пвк «вагнер». І ніхто не збирається на вимогу президента, ФСБ і ще кого-небудь прийти з повинною. Ми не хочемо, щоб країна жила далі в корупції, обмані та бюрократії...

Коли нам говорили, що ми воюємо з Україною – ми йшли і воювали.

Але з'ясувалося, що боєприпаси, озброєння, всі гроші, які покладені на них, розкрадаються, а чинуші економлять їх для себе якраз для того випадку, який настав сьогодні, коли хтось іде на москву».

Тим часом глава чечні рамзан кадиров заявив, що дії ватажка «вагнерівців» євгенія пригожина – це «зрада», «ніж у спину» і  «справжній військовий заколот». «Заколот має бути придушений, і якщо для цього необхідно вжити жорстких заходів, то ми готові!». Він додав, що його бойовики вже виїхали «в зони напруженості» і готові допомогти міноборони росії придушити заколот пригожина. 

Останнє зі стрічки новин: вагнерівці вже за 400 кілометрів від москви...

Дав би Бог, щоб вони одне одного повбивали...

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Не «розстріляти»: Зеленський нарешті доручив Залужному звільнити одеського воєнкома (Відео)»;

= «пригожин узяв ростов і йде брати москву: путін у шоці (Оновлено)»;

= «Як «Плаття твоє із ситцю» перетворилось на «Дым сигарет с ментолом»: у Луцьку провели концерт вкрадених росією пісень (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel