Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Зеки-найманці зі «Шторм Z» звернулися до «шерстюги» пригожина: «Фуфло пацанам прогнав» (Відео)

«Жень, ти підставив нас і своїх хлопців... Повір, хороші люди цього просто так не залишать».

Фотоколаж із сайту obozrevatel.com.

Зеки-найманці зі «Шторм Z» звернулися до «шерстюги» пригожина: «Фуфло пацанам прогнав» (Відео)

Найманці запевнили, що такому «нелюду» та «шерстюзі», як пригожин, зраду «хороші люди» просто так не залишать

Найманці з пвк «Шторм-Z», які напередодні підтримали оголошений ватажком «вагнера» євгеном пригожиним похід на Москву, звинуватили останнього у зраді. Представники формування, у складі якого воює величезна кількість зеків, заявили, що пригожин «фуфло пацанам прогнав» і «зрулив», залишивши окупантів, що повірили йому, на відкуп мстивій москві.

Найманці запевнили, що такому «нелюду» та «шерстюзі», як пригожин, зраду «хороші люди» просто так не залишать. Звернення окупантів з'явилося в мережі.

«Здорові були, Вікторовичу! А що там кажуть, що ти кудись злився, фуфло пацанам усім прогнав? Весь «Шторм-Z» за тебе був готовий горою йти. І не тільки «Шторм-Z» – і твої пацани. А ти кудись зрулив», – каже один із озброєних окупантів у кадрі.

Він констатував, що найманців, які підтримали пригожина, вже починають репресувати: наслідки зради «кухаря путіна» вони вже почали відчувати на власних шкурах.

«Нас тут командири вже гноблять. Гасять. Так взагалі не робиться. Коли люди один з одним рухаються, вони рухаються рівнячком. А ти, виходить, нелюд. Шерстюга (термін використовується в тюремній лексиці для позначення переважно тих, хто співпрацює з адміністрацією в'язниці. – Ред.). Більше тебе ніяк назвати не можна. Якщо це не так, то покажи своє, мужицьке. Ми в тобі впевнені», – заявив найманець.

Ще один окупант наголосив, що пригожин підставив тих, хто йому повірив – і цього йому точно не пробачать.

«Жень, ти підставив нас і своїх хлопців. Гарно базарив. Ми надали тобі підтримку, а зараз що? Нам уже обіцяють «хороше життя». Думаю, так само, як і твоїм пацанам. Повір, хороші люди цього просто так не залишать», – заявив він.

Напередодні, коли «вагнерівці» вже взяли під контроль усі військові об'єкти в Ростові-на-Дону, зокрема й військовий аеродром та штаб Південного військового округу, а пригожин оголосив «марш справедливості» на москву, найманці зі «Шторм-Z» заявили про свою підтримку пвк «вагнер».

«Вікторовичу, здорові були з передка, «Шторм-Z»! Від усіх пацанів тобі привіт. Те, що ти робиш, ми повністю підтримуємо – якщо че – зчиняй шум, у будь-який час прийдемо розп***ати цих тилових щурів з їхніх кабінетів. Давно пора їх звідти викинути, тому що розсілися, потвори», – заявив один із найманців в оприлюдненому в мережі відеозверненні.

Як нагадує obozrevatel.com, у травні стало відомо, що росія кинула на фронт додаткову живу силу, зокрема ПВК «Шторм Z». Її сформували із значної кількості російських ув'язнених і додають до регулярних підрозділів російських окупаційних військ для здійснення так званих «м'ясних штурмів».

Читайте також на volyn.com.ua:

«Панікі – нєт!»: але путін утік із москви, на яку йде пригожин (Відео)»;

= «Не «розстріляти»: Зеленський нарешті доручив Залужному звільнити одеського воєнкома (Відео)»;

= «пригожин узяв ростов і йде брати москву: путін у шоці (Оновлено)»;

= «Як «Плаття твоє із ситцю» перетворилось на «Дым сигарет с ментолом»: у Луцьку провели концерт вкрадених росією пісень (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel