Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
В уряді Німеччини висунули версію, чому Пригожин відмовився брати москву в останню мить

Російська імперія гниє наповну.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

В уряді Німеччини висунули версію, чому Пригожин відмовився брати москву в останню мить

Німецькі урядовці пильно стежать за подіями в Росії

Лідер «вагнерівців» Євген Пригожин не отримав підтримки від народу в ході свого заколоту і це змусило його припинити похід на Москву, зупинившись неподалік столиці. Про це пише УНІАН.

Федеральне міністерство закордонних справ і Міністерство оборони Німеччини в суботу, 24 червня, ввечері поінформували голів комітетів Бундестагу у закордонних справах і оборони про поточний розвиток подій. 

За даними ЗМІ, під час усного брифінгу політичний директор Федерального міністерства закордонних справ Тьорвен Беллманн і парламентський державний секретар з питань оборони Зімтьє Меллер висловили підозру, що Пригожин не отримав від російських державних сил підтримки, на яку сподівався, у спробі державного перевороту, і тому зупинив похід на Москву.

 Зімтьє Меллер висловили підозру, що Пригожин не отримав від російських державних сил підтримки, на яку сподівався.

Як відомо, у ніч на 24 червня 2023 року найманці ПВК «Вагнер» рушили в бік Москви. При цьому Євген Пригожин заявив, що має намір «зупинити» військове керівництво Росії.

Похід на столицю РФ був недовгий. Вже ввечері в цей же день Пригожин оголосив, що розгортає «вагнерівців» у бік польових таборів.

Читайте також: «Зеки-найманці зі «Шторм Z» звернулися до «шерстюги» пригожина: «Фуфло пацанам прогнав» (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel