Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Луцьку відремонтують Палац учнівської молоді і навчальні заклади

Приміщення давно потребує оновлення.

Фото: facebook.

У Луцьку відремонтують Палац учнівської молоді і навчальні заклади

Сьогодні відбулося пленарне засідання 47-ї сесії Луцької міської ради

Депутати Луцької міської територіальної громади передбачили 1,8 млн грн на поточний ремонт приміщення Палацу учнівської молоді

1 млн грн отримає Княгининівський ліцей № 34 на капітальний ремонт котельні. Про це йдеться на сайті Луцької ради .

На поточні ремонти гімназії №14 спрямували 280 тис. грн, школа №20 отримає 374 тис. грн, дитсадок у Жидичині - 195 тис. грн, а дошкільний заклад у Рокинях - 100 тис. грн. На облаштування майданчика біля Жидичинського ліцею передбачили 1 млн грн.

 Ще обранці громади розподілили кошти зі своїх депутатських фондів.

На підтримку військових частин гроші спрямували депутати: Валентина Малютіна (100 тис. грн), Ігор Гнетньов (50 тис. грн), Микола Яручик (10 тис. грн), Олександр Лазука (60 тис. грн) та Ірина Колковська (30 тис. грн).

На придбання м'ячів для ГО Футзальний клуб «РЕСПЕКТ» Юлія Сачковська передбачила 99 540 грн.

Андрій Авраменко 20 тис. грн виділив на громадську організацію «Федерація важкої атлетики міста Луцька» для проведення навчально-тренувальних зборів з важкої атлетики.

На закупівлю акустичної системи мобільної з радіомікрофонами й медіаплеєром для КЗ  «Жидичинський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 45 Луцької міської ради» Лілія Каньовська передбачила 13 тис. грн.

Депутат Володимир Пшибельський виділив по 15 тис. грн на придбання активної акустичної системи для ЗЗСО № 15 та на придбання відсмоктувача (аспіратор) медичного для КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади». Ще 10 тис. грн обранець громади передбачив для будинку культури села Жидичин (КЗ «Центр культури «Княгининок») на придбання мольбертів для художнього гуртка.

Читайте також: Мер Луцька прокоментував інформацію щодо захмарної суми на підземні смітники.

Реклама Google

Telegram Channel