Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Новий президент росії: хто може скинути путіна

Не є виключенням, що Росія отримає нового президента.

Фото: Відкриті джерела.

Новий президент росії: хто може скинути путіна

Похід Євгєнія Пригожина на Москву хоч і закінчився нічим у загальному масштабі, утім значно підірвав авторитет Владіміра Путіна

Не є виключенням, що події можуть повторитися вже найближчим часом, а Росія отримає нового президента.

Це 24 Каналу припустив політтехнолог Михайло Шейтельман. Він також назвав ймовірну кандидатуру, яка може захопити владу в Росії

Претендент на посаду президента Росії

Михайло Шейтельман навів цікаву тезу: від окупації Росією Криму до початку повномасштабної війни пройшло 8 років. Від неї до повстання Пригожина – 16 місяців. Тобто все прискорюється з різницею у 6 разів і не є виключенням, що вже у вересні цього року може статися наступна якась важлива подія.

«Чи буде це путч – не знаю. Хто може бути – претендентів багато. Найвірогідніший – це Пригожин. А ще може бути Лукашенко. Він єдиний переможець у цій ситуації (повстанні Пригожина – 24 Канал). Він став реальним претендентом на посаду президента Росії, у нього є ПВК, за допомогою якого він може ним стати. І він реальний політик на відміну від Путіна. Йому потрібна влада, а не мільярди», – припустив політтехнолог.

Він також додав, що Лукашенко не є частиною путінської системи. Він лише взаємодіє з нею, може зруйнувати і захопити. А Пригожин може залишитися інструментом в його руках.

Читайте також: «Мільйон рублів за підбитий український танк: путіністи Басков та Лепс придумали черговий цирк».

Реклама Google

 

Telegram Channel