Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Зеленський і Залужний яскравим відео привітали побратимів з Днем Військово-Морських Сил (Відео)

«Хай завжди на морі буде штиль, а коли проб'є сигнал тривоги – моряки підуть напроти хвиль І піднімуть прапор Перемоги».

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Зеленський і Залужний яскравим відео привітали побратимів з Днем Військово-Морських Сил (Відео)

У неділю, 2 липня, в Україні відзначають свято День Військово-морських сил та День працівників морського та річкового флоту

З нагоди свята український президент Володимир Зеленський та Головнокомандувач Валерій Залужний привітали українських бійців ВМС та подякували їм за службу та професіоналізм.

Володимир Зеленський на офіційній сторінці у Telegram подякував воїнами, він повідомив, що пишається досягненнями ВМС і побажав Перемоги.

«Слава Військово-Морським силам Збройних Сил України! Пишаємось! Посилюємо! Перемагаємо!», – привітав президент.

У своєму привітанні Зеленський також опублікував фотографії бійців 37-а окремої бригади морської піхоти та 36-ої окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

До привітань також долучився й Головнокомандувач Валерій Залужний, який розмістив патріотичний відеоролик про роботу бійців ВМФ України. На кадрах зафіксований український флот та робота бійців ВМС у гарячих точках фронту. 

Ролик супроводжується словами із Маршу Військово-Морських Сил України: «Хай завжди на морі буде штиль, а коли проб'є сигнал тривоги – моряки підуть напроти хвиль І піднімуть прапор Перемоги». 

«Вітаю бойових побратимів з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Дякую за вашу вірність, стійкість та професійність! Разом – до Перемоги!», – зазначив  Валерій Залужний.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Захисника-Героя із Полісся навколішках зустрічало все село (Фото)»;

= «Волинська волонтерка: «Боляче видаляти номери телефонів воїнів, які ще вчора ставили автограф  на прапорі»;

= «20-pічний cтpoкoвик здійcнив caмoгубcтвo, виcтpіливши coбі oднією чepгoю з автомата в підбopіддя».

Реклама Google

Telegram Channel