Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Байден задихається уві сні

«Не дочекаєтесь! Мільйони людей у світі використовують вночі апарат CPAP».

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Байден задихається уві сні

Президент США почав використовувати апарат CPAP, який забезпечує штучну вентиляцію легенів для лікування апное (тимчасових зупинок дихання) уві сні

Цими днями стали помітними сліди від ременів на обличчі Байдена. Пояснюючи такі зміни зовнішності, заступник прессекретаря Білого дому заявив у коментарі журналістам, що президент задокументував свою історію з апное уві сні з 2008 року і нещодавно використав апарат CPAP, що «характерно для людей із таким анамнезом».

Водночас американська преса звернула увагу, що в останньому звіті про стан здоров’я Байдена, опублікованому в лютому 2023 року пресслужбою Білого дому, не було згадки про апарат CPAP, яким користується американський лідер. У документі зазначали, що 80-річний Байден «залишається здоровою, енергійною людиною, яка здатна успішно виконувати обов’язки президента».

Американці побоюються, що насправді здоров’я 80-річного глави держави не таке ідеальне, як про це кажуть. А Байден, як відомо, зібрався балотуватися на другий президентський термін.

Лія ЛІС.

Читайте також: «У Польщі 14-річний хлопець вистрілив в 15-річного друга: причина шокувала».

Реклама Google

Telegram Channel