Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Суд у Рівному покарав охоронця магазину, який прив’язав підлітка до стовпа

Охоронець у вчиненому розкаявся.

Фото: Суспільне Рівне.

Суд у Рівному покарав охоронця магазину, який прив’язав підлітка до стовпа

19 березня 2022 року охоронець магазину на Київській, 17 у Рівному викрив 13-річного підлітка на крадіжці води. Він силою вивів його до зупинки “Політон”, прив’язав до стовпа плівкою, зняв це на відео та виклав у мережу. Через близько 20 хвилин хлопця звільнили перехожі й викликали поліцію

Охоронця, який у Рівному примотав підлітка до стовпа після спроби крадіжки, покарали штрафом. Такий вирок у справі про незаконне позбавлення волі виніс міський суд, йдеться у вироку в Єдиному державному реєстрі судових рішень, – повідомляє Суспільне.

Поліція інкримінувала охоронцеві незаконне позбавлення волі або викрадення людини, санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на термін до трьох років.

Поліція інкримінувала охоронцеві незаконне позбавлення волі або викрадення людини. За вироком він заплатить 8,5 тисяч гривень штрафу.

Що вирішив суд

У суді обвинувачений повністю визнав свою провину та зазначив, що розкаюється.

Потерпіла сторона повідомила суд, щоб справу розглядали без їхньої участі та зазначила, що не проти призначення охоронцеві магазину штрафу. Також зазначили, що претензій до нього не мають та «шкода відшкодована повністю».

У підсумку суд не знайшов підстав, які б обтяжували вчинений злочин, а відтак призначив обвинуваченому штраф у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, це 8,5 тисяч гривень.

Читайте також: «Проблема «у філософії»: ексдиректора знаного музею на Волині судять через бюджетні кошти»

Реклама Google

Telegram Channel