Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Влада Камінь-Каширщини стала на захист прав жителів району зі статусом «чорнобилець»

Наразі проблеми нема.

Фото з архіву Ольги Ващук.

Влада Камінь-Каширщини стала на захист прав жителів району зі статусом «чорнобилець»

На період дії воєнного стану питання про зменшення кількості населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, зняте з обговорення

Влада Камінь-Каширщини стала на захист прав житель району зі статусом «чорнобилець». Про це поінформувала начальниця РВА Ольга Ващук, яка учора побувала із робочим візитом на Любешівщині.

Під час зустрічі з керівником територіальної громади Олегом Кухом обговорили те, що на часі, повідомила Ващук.

«...Не оминули «чорнобильську тему». Стало відомо, що на період дії воєнного стану питання про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, зняте з обговорення. Тим паче, що це був лише проєкт, тому підстав для хвилювання наразі немає. Втім, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування висловили чітку позицію щодо захисту прав жителів району, надіславши спільне звернення до вищих органів», – повідомила Ольга Ващук на фейсбук-сторінці.

Також у фокусі уваги – безпекова ситуація, а також інші питання життєдіяльності району. З-поміж усього, йшлося про стан заготівлі дарів лісу та наповнення місцевого бюджету шляхом сплати відповідних податків суб’єктами підприємницької діяльності.

Читайте також: «На Волині може різко поменшати «чорнобильців»

Реклама Google

Telegram Channel