Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині провели в останню дорогу Героя, який помер у госпіталі

Вічна пам'ять Герою...

Фото Володимирської міськради.

На Волині провели в останню дорогу Героя, який помер у госпіталі

Без тата залишилося двоє дітей

Сьогодні, 13 липня у Володимирі відбулось прощання з захисником України, 48-річним сержантом Едуардом Масленніковим, який помер у госпіталі від важкої хвороби. Про це йдеться на сайті Володимирської міськради.

Едуард Масленніков народився 22 січня 1975 року в Одесі, останні роки служив за контрактом у військовій частині, що дислокується у нашому місті. Був вірний присязі та гідно виконував бойове завдання із захисту Батьківщини. Після Перемоги планував оселитись у Володимирі, де уже встиг придбати будинок для своєї майбутньої сім’ї. Хотів перевезти на Волинь і маму, яка мешкає у Черкасах.

На жаль, усі плани перекреслило раптове важке захворювання, яке обірвало його життя 6 липня. У чоловіка залишилась мама, двоє дітей та цивільна дружина. Відспівували померлого захисника у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Біля синьо-жовтої труни зібрались нечисельні родичі, а також друзі, бойові побратими, духовенство, представники місцевої влади, небайдужі мешканці.

Співчуття від імені міського голови, виконавчого комітету Володимирської міської ради, депутатського корпусу та всієї громади висловила керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк.

Поховали сержанта Едуарда Масленнікова з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі.

Читайте також: І знову втрата: на війні загинув воїн з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel