Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Уродженка Рівненщини встановила історичний рекорд

Ключовим у матчі проти Богдан став тай-брейк, у якому українка вирвала перемогу з результатом 20:18.

Ukraine's Lesia Tsurenko celebrates winning against Romania's Ana Bogdan during their women's singles tennis match on the fifth day of the 2023 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 7, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE (Photo by GLYN KIRK/AFP via Getty Images)

Фото: Рівненські новини.

Уродженка Рівненщини встановила історичний рекорд

Уперше в кар’єрі вийшла до четвертого кола трав’яного Грендслему

Українська тенісистка, уродженка селища Володимирець з Рівненщини Леся Цуренко здобула історичну перемогу у кар’єрі в третьому раунді Вімблдону. 34-річна українка обіграла румунку Ану Богдан та уперше в кар’єрі вийшла до четвертого кола трав’яного Грендслему. Про це пишуть Рівненські новини.

Для перемоги Цуренко знадобилося три сети. А ключовим у матчі проти Богдан став тай-брейк, у якому українка вирвала перемогу з результатом 20:18.

Для перемоги Цуренко знадобилося три сети. 

Тенісистки розіграли 38 очок упродовж тай-брейку – найдовша кількість в історії Вімблдону.

Найдовший тай-брейк в історії усіх жіночих одиночних турнірах на Грендслемах. Цей рекорд тримався вісім років: у 2015-му Деніса Аллертова обіграла Йоганну Конту на Ролан Гаррос з рахунком 19:17.

Повторення абсолютного рекорду на Грендслемах. У 2007 році Енді Роддік програв тай-брейк з тим самим рахунком Жо-Вільфріду Цонга на Australian Open.

Читайте також:Світоліна залишає Вімблд

Реклама Google

Telegram Channel