Курси НБУ $ 41.33 € 44.70
Волинська делегація обстежила сотні будинків херсонців

Роботи у цьому краї ще чимало.

Фото з сайту «Сила правди».

Волинська делегація обстежила сотні будинків херсонців

Земляки документували пошкодження й збитки, завдані росією

Група з Волині, до якої увійшли представники влади, волонтери, працівники підприємств, установ та організацій, у рамках президентської ініціативи «Пліч-о-пліч» задля допомоги мешканцям Херсонщини, які постраждали від підриву на Каховській АЕС, здійснили робочу поїздку в цю область. Про це інформує видання «Сила правди».

 

 

 

До волинської делегації, яку очолив начальник Володимирської районної військової адміністрації Юрій Лобач, увійшли також його перший заступник Віктор Фіщук, керівник апарату РДА Сергій Романюк та працівник ПП «Укр-Петроль» Олександр Дихавка.

І хоч ця область деокупована, та все ж назвати цю територію повністю безпечною, поки триває боротьба за Україну, ще рано.

Тож волиняни обстежили кілька сотень будинків херсонців, поспілкувалися з тамтешніми мешканцями, які поступово повертаються в свої зруйновані росіянами домівки, офіційно задокументували всі пошкодження і нанесені росією збитки.

«Ми вкотре переконалися в тому, якої біди наробив ворог. Українці мають бути єдиними, стояти поруч і допомогати тим, кому гірше. Такі робочі поїздки точно не останні в наших планах», – зазначає Юрій Лобач.

Читайте також:17 волинян почали відбудовувати зруйновану рашистами Благодатівку на Херсонщині

Реклама Google

Telegram Channel