Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У Луцьку зловили наркоманів

Чи не щодня патрульні виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні.

Фото: facebook.com.

У Луцьку зловили наркоманів

Вчора поліцейським надійшов виклик про домашнє насильство

Інспектори негайно відправилися за вказаною адресою та під час спілкування з учасниками конфлікту виявили, що молодий чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння, а поруч із ним лежали, ймовірно, наркотичні речовини та пристрій для їх вживання. Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Ще один випадок трапився в неділю. Патрульні зупинили чоловіка, який перейшов проїзну частину у невстановленому місці. Коли ж інспектори почали спілкуватися із ним, він почав нервувати та підозріло поводитися. Тому поліцейські прийняли рішення провести поверхневу перевірку, під час якої виявили згорток з речовиною рослинного походження.

В обох випадках на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для надання правової кваліфікації діям порушників та вилучення виявлених речовин й направлення їх на експертне дослідження.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність!

Читайте також: У Львові в дощоприймачі виявили кілограм ртуті.

Реклама Google

Telegram Channel