Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Черкаська команда «Євросолідарності» передала 60 візків для потреб людей з інвалідністю

У Черкасах є єдиний в Україні багатоквартирний будинок для людей з інвалідністю.

Волинь-нова

Черкаська команда «Євросолідарності» передала 60 візків для потреб людей з інвалідністю

У Черкасах є єдиний в Україні багатоквартирний будинок для людей з інвалідністю – про це розповіла на своєму телеграм-каналі співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко

«Тут живе 40 родин людей на візках, й дім відразу будувався, враховуючи особливі потреби мешканців. З колегами з «Європейської Солідарності» та Благодійного Фонду «Команда Перемоги» передали 60 сучасних колісних крісел людям, які їх потребують. І ознайомилися з роботою Центру соціальної та фізичної реабілітації людей з інвалідністю «Перспектива» та поспілкувалася з родинами, які виховують дітей з інвалідністю», – пише Ірина Геращенко.

 

 Вона також розповіла, що після повномасштабного вторгнення Черкаси прийняли десятки таких родин.

«В Центрі їм пропонують реабілітаційні курси, є театральний гурток, який навіть виграв невеличкий грант в УКФ, поряд відкрили кінний клуб іпотерапії. Його, до речі, теж створили переселенки зі Святогорська. Зараз тут мешкають 15 коней, кілька кіз та овець і навіть поні», – пише депутатка.

 

 «З великою гордістю нам показали невеличку швейну майстерню, де виготовляють маскувальні сітки. Попри непросте життя, наші нові знайомі щиро прагнуть теж допомогати Армії. І це вражає» – зазначила Геращенко.

 

 «Домовилися з активістами ГО «Спілка батьків молоді з інвалідністю «Перспектива», що наша молодіжка організує для них курси первинної медичної допомоги. Дякую нашій черкаській команді, яка волонтерить для ЗСУ і допомогає тим, хто цього потребує. Ще 150 сучасних колісних крісел днями буде передано лікарням, військовим госпіталям і реабілітаційним центрам», – повідомила співголова фракції.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel