Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Дівчина, яка продала цноту пригожину, розповіла про гарем злочинця у Петербурзі

пригожин вважає, що незаймані заряджають його енергією.

Фотоколаж із сайту news.pn.

Дівчина, яка продала цноту пригожину, розповіла про гарем злочинця у Петербурзі

«У нього дуже маленький чоловічий орган»

Фінансований російською державою терорист, ватажок так званої пвк вагнера євгеній пригожин утримував гарем у спеціальному готелі на Василівському острові у «північній столиці». Він віддавав перевагу дівчатам трохи старшим за 18 років, зустрічаючись із багатьма з них лише один раз – щоб позбавляти їх цноти і «отримувати життєву енергію».

Видання «Інсайдер» поспілкувалося з 22-літньою Сашею, яка розповіла, як у 18 продала свою цноту пригожину за 40 тисяч рублів. За її словами, восени 2019 року незайманість їй запропонувала продати її знайома ровесниця, якій дуже були потрібні гроші, бо мати вигнала її з дому. «Вона запитала, чи не хочу я продати свою цноту за 40 тисяч рублів, а вона б тоді отримала комісію. Я така: «А давай», – хоча мені-то самій не настільки гроші потрібні були», – розповіла Саша.

Дівчина наголосила: її не попередили, що покупцем буде пригожин, навіть під час зустрічі з його «сутенеркою», яка відбулася в кафе на Невському проспекті. Та пояснила їй, що незайманість потрібно буде підтвердити у певній клініці, назвавши на ресепшині пароль «жіночий спорт». Через кілька днів після перевірки її нібито відправили в готель – Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові. За словами Саші, там були також не незаймані дівчата, які й розповіли, до кого її привезли. Цим дівчатам за секс пригожин платив лише 5 тисяч рублів…

Він шукав незайманих і називав їх «шампуньками» – за аналогією з шампунями в готелі: відкриваєш і викидаєш.

«Усе було дуже швидко, у нього дуже маленький член, у якому ще якісь кульки під шкірою. Коли він ішов, сказав мені: «Будь добрішою». Тому що в мене був такий офігівший вираз обличчя. Навіть для мого божевільного характеру продавати цноту пригожину – це перебір», – описала вона зустріч із ватажком пвк вагнера.

Саша каже, дійшла висновку, що пригожин часто бував у цьому готелі, «і там завжди мали бути для нього готові дівчата».

«Він шукав незайманих і називав їх «шампуньками». Як мені потім розповіли, у нього є бзик на цьому – позбавляти цноти. А «шампуньки» – за аналогією з шампунями в готелі: відкриваєш і викидаєш. Гроші він просто залишив стосиком на стільці, 100 тисяч: 40 я мала взяти собі, 60 – віддати сутенерці», –  розповіла вона.

Лія ЛІС.

Читайте також: Щоб втягнути Білорусь у повномасштабну війну проти України, Росія хоче використати «вагнерівців» - СБУ.

Реклама Google

Telegram Channel