Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Вийшла заміж за 27 осіб і втекла з грошима та золотом

«Наречена» діяла під різними іменами – Джахін, Ільяса, Шахіна.

Фото із сайту tsn.ua.

Вийшла заміж за 27 осіб і втекла з грошима та золотом

В Індії поліція веде пошуки шахрайки, яка примудрилася стати дружиною десятків чоловіків, а згодом, користуючись їхньою довірою, обкрадала їх і зникала з коштовностями й грішми

У місті Срінагар, на території Джамму і Кашміру, було скоєно серію злочинів, пов'язаних із хитрим планом жінки, яку, ймовірно, звати Аврат. Вона діяла з кількома спільниками, включно зі свахами, які займалися пошуком заможних чоловіків. Потім вони надавали потенційним нареченим фото «нареченої» і переконували одружитися з нею. Однак після весілля жінка зникала з дому свого новоспеченого чоловіка, забираючи з собою його гроші та дорогоцінні прикраси. За період її злочинної діяльності «наречена» обікрала щонайменше 27 чоловіків.

Місцеві правоохоронні органи активно працюють над затриманням цієї кмітливої злочинниці та її спільників, щоб запобігти подальшим випадкам шахрайства та гарантувати безпеку суспільства.

Один із постраждалих розповів про хитромудрий прийом шахрайки: перед своєю втечею Аврат стверджувала, що терміново повинна побачитися з батьками, щоб залагодити якісь важливі справи. Від іншого заможного чоловіка вона втекла під час спільної поїздки в клініку. В одному з випадків жінка повернула гроші батькові ошуканого нареченого, проте не зрозуміло, як вона це зробила.

Зазначається, що аферисти використовували фіктивні імена, фальшиві документи, а також надавали підроблені адреси й номери телефонів. Сама ж «наречена» діяла під різними іменами – Джахін, Ільяса, Шахіна. Суми викрадених грошей не уточнюють.

Костянтин ПОНОМАРЬОВ, focus.ua

Читайте також: Умовне покарання за розсилку порнокартинок: на Волині винесли вирок чоловіку.

Реклама Google

Telegram Channel