Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Рівненщині собаки шукали вибухівку

Фото поліції Рівненської області.

На Рівненщині собаки шукали вибухівку

Відбулися змагання собак-детекторів

У турнірі, організованому Кінологічною Спілкою України, упродовж п’ятого та шостого серпня звання кращих виборювали учасників — представники ГУР ЗСУ, Управління Державної Охорони України, поліцейські зі столиці, Київської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Житомирської, Черкаської, Волинської та Рівненської областей разом зі своїми чотирилапими вихованцями.

Кінологічні пари шукали вибухівку у транспорті, багажі, приміщеннях та на відкритій місцевості. Першість визначали за швидкістю виконання вправи та результатом — кількістю виявлених закладок, повідомляєж поліція Рівненської області.

Так, у підсумку переможцями стали поліцейська-кінологиня з Ірпеня зі своїм вихованцем — Паном , другими — викладачка Житомирської Академії Поліції та її підопічна Зента, третіми — кінолог із поліції Сумщини зі своїм чотирилапим напарником Барні. Усі службові собаки-переможці породи німецька вівчарка.

Крім того, у призерах змагань в окремих номінаціях — представники УДО з Києва, підрозділу ГУР регіону та із Кінологічного Центру Києва.

Читайте також: На Волині до крайнього села дільничний ветеринар добирається 18 кілометрів конем.

Реклама Google

Telegram Channel