Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Суперталант: 9-річний волинянин переміг у 70 творчих конкурсах

Свій перший вірш Миколка продекламував у півтора року, а в 4 вже вийшов на велику сцену.

Фото Волинська обласна рада.

Суперталант: 9-річний волинянин переміг у 70 творчих конкурсах

Він займається художнім декламуванням, відвідує ансамбль танцю «Волиняночка», музичну школу по класу сопілки, театральну студію «Бешкетники» і грає у виставах обласного театру ляльок

Голова Волиньради Григорій Недопад, заступник начальника ОВА Юрій Гупало та співзасновник благодійного фонду «Турбота PRO» Андрій Ковальчук зустрілися з багаторазовим переможцем творчих конкурсів Миколою Варцаб’юком аби підтримати юне обдарування та подякувати батькам і педагогові хлопчика за виховання талановитої особистості.

 

 Миколці лише 9, а на його рахунку вже понад 70 перемог у найрізноманітніших всеукраїнських та міжнародних конкурсах-фестивалях. Він займається художнім декламуванням, відвідує ансамбль танцю «Волиняночка», музичну школу по класу сопілки, театральну студію «Бешкетники» і грає у виставах обласного театру ляльок. Хлопчина учасник майже усіх святкових дійств і концертів, його творчість нікого не залишає байдужим. За що у 2021 році Микола Варцаб’юк став переможцем обласної премії «Люди року» в номінації «Юна гордість», інформує обласна рада.

Мама хлопчика Юлія розповідає, що свій перший вірш малий продекламував у півтора року, а в 4 вже вийшов на велику сцену. Педагог Миколки, керівник театральної студії та виконувач обов’язки директора обласного академічного театру ляльок Вадим Хаїнський стверджує: його вихованець неймовірно артистичний, що у виставах, що при декламуванні, пори зовсім юний вік дуже тонко відчуває навіть складні тексти, виразно і безпосередньо доносить поетичне слово і спонукає слухачів-глядачів до співпереживання.

 

 Голова Волиньради Григорій Недопад зазначив, що був вражений силою хисту хлопчика, коли вперше почув його декламування. «Кажуть, що у кожній дитині закладено талановитість. Розгледіти її, розвинути і зробити частиною гармонійного становлення маленької особистості – це теж талант. Завдяки батькам, педагогові та власній працелюбності і наполегливості тобі, такому ще маленькому, вдалося досягти великих успіхів. Хай їх буде ще більше в усіх твоїх починаннях. Хай українське слово у твоєму виконанні лине з найпрестижніших світових сцен. А ми усі підтримаємо тебе на цьому творчому шляху», - звернувся Григорій Недопад до юного митця. Він також нагородив Миколку Варцаб’юка подякою обласної ради та подарунком.

Відзнаки облвійськадміністрації мамі та наставникові за виховання хлопчика вручив заступник начальника ОВА Юрій Гупало. А співзасновник благодійного фонду «Турбота PRO» Андрій Ковальчук подарував малому професійний набір блогера, аби той зміг випробувати себе в новому амплуа.

Реклама Google

Telegram Channel