Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Німеччина гостинно зустріла волинських дітей

Кожна екскурсія у Німеччині – це море гарних вражень.

Фото з сайту Володимирської міської ради.

Німеччина гостинно зустріла волинських дітей

Діти військовослужбовців з Володимирщини відпочивали у німецькому місті Брайтенбург

26 хлопчиків і дівчаток упродовж тижня проживали та відпочивали на території спортивного комплексу парку Рабенберг.

Програма дозвілля була досить насичена. Школярі грали в боулінг, займалися альпінізмом, проходили GPS-тур, насолоджуючись природою Німеччини. Також вони побували у мотузковому парку, змагалися у різноманітних спортивних іграх на професійних майданчиках і у спортзалах.

Володимирська юнь відвідала парк розваг Плохн. Також діти побували в місті у Цвікау з цікавою екскурсією. Вони відвідали визначні місця і поспілкувалися з гостинним мером міста Цвікау Констанце Арндт.

До слова, княжий Володимир відзначив 10 років плідного партнерства з цим німецьким містом. За цей час вдалося втілити чимало важливих і корисних для громади проєктів. Зокрема, для лікарні Володимира закуплено сучасне УЗД-обладнання та автомобіль швидкої допомоги, що дозволяє наблизити медичне обслуговування до європейських стандартів. З’явилась можливість провести спільні обміни між лікарями Володимирського ТМО та клініки Генріха Брауна в Цвікау.

У школах Володимира встановили рекуператори, що позитивно вплинуло на умови навчання дітей. Працює спільний проєкт між терцентрами , завдяки якому розпочалась співпраця між установами двох міст, а також поліпшились умови перебування підопічних Володимирського терцентру.

Влада Володимира подякувала німецьким партнерам за підтримку в складний час війни. А від імені дітей – за їхні позитивні емоції і незабутні враження.

Роксолана Вишневич

Читайте також: На Волині мер німецького міста спробує плести захисні сітки.

Реклама Google

Telegram Channel