Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Виручені кошти передадуть волонтеру: у місті на Волині відбудеться франкіана

Буде цікаво і пізнавально.

Фото: Володимирська міська рада.

Виручені кошти передадуть волонтеру: у місті на Волині відбудеться франкіана

Організатори гарантують особливу атмосферу, смачну каву біля вогнища і цікаву розмову

Завтра, 11 серпня, о 18.00 на валах городища відбудеться перша зустріч у рамках культурного проєкту «Серпень із заповідником». Протягом цього місяця у всіх охочих буде можливість познайомитися з цікавими володимирчанами та почути безліч корисної, змістовної інформації. А ще підтримати наших військових донатом.

Працівники історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» цієї п’ятниці запрошують поринути у франкіану! Посиденьки з кавою-меланж і балачки про Франка без кліше: плітки, спогади, відкриття. Про це пишуть на сайті Володимирської міської ради.

Лекторка Ганна Мельничук – учителька української мови та літератури, яка 12 років залюблює учнів у читання, популяризувала українську культуру ще до того, як це стало мейнстримом, викладала у фізико-математичному ліцеї 142 Олександрійській гімназії. Самопроголошена амбасадорка літератури. Про Франка вона знає такі речі, про які боїться говорити шкільна програма, – ідеться у запрошенні заповідника.

Вхідний квиток – 50 грн, у який входить і улюблена Франкова кава-меланж. Усі вилучені кошти будуть передані волонтеру Андрію Дячуку.

Читайте також: Місто на Волині святкуватиме День молоді (Програма).

Реклама Google

Telegram Channel