Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Вражений потенціалом: Нововолинськ відвідав мер німецького міста Ноймюнстера

Міський голова Борис Карпус показав колезі, чим живе місто в умовах війни.

Фото Нововолинська міська рада.

Вражений потенціалом: Нововолинськ відвідав мер німецького міста Ноймюнстера

Нововолинськ відвідали мер німецького міста Ноймюнстера Тобіас Бергманн та представник компанії «TOWII Renewables» Олівер Вольгаст

Міський голова Борис Карпус показав гостям чим живе місто в умовах війни. Спільно вшанували пам’ять Героїв під час загальнонаціональної хвилини мовчання. Побували в міському музеї. Познайомили гостей з історією нашого міста, шахт, реставрацією ікон і показали трофеї, які волонтери привозять від бійців з передової, інформує міська рада.

 

 Спускалися в укриття, спробували плести маскувальну сітку, пакувати гуманітарну допомогу в логістичному центрі «Нововолинськ Help», відвідали внутрішньо переміщених осіб у гуртожитку, побували в закладах освіти.

Також міський очільник ознайомив гостей з промисловими потужностями Нововолинська. Побували на підприємствах «Промлит», «ВМФ», «Волинська фабрика гофротари», «Хан-електробау», «Кроноспан» та «Роса».

Іноземні партнери були вражені бізнес-потенціалом та обсягами виробництва. У час війни промисловість громади розвивається, запускаються додаткові лінії виробництва. Власники знаходять нові ринки для реалізації продукції.

 

 Борис Карпус та Тобіас Бергманн провели спільну пресконференцію для місцевих журналістів та поспілкувалися з депутатами.

Місто Ноймюнстер з перших днів війни підтримує Нововолинську громаду. Доправляє гуманітарні вантажі, техніку для комунальних підприємств, приймає наших дітей на відпочинок.

Незабаром німецьке місто передасть мінібус для Нововолинського наукового ліцею, а для комунальників – екскаватор та інструменти.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel