Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Скандал із закупівлею військової форми: Міноборони вину заперечує

 У відомстві сповідується нульова толерантність до корупції. 

Фото: Відкриті джерела.

Скандал із закупівлею військової форми: Міноборони вину заперечує

Міноборони не здійснювало закупівлю форми для підрозділу ТрО ЗСУ, щодо якої проводиться розслідування

Коментар Міністерства оборони з приводу інформації Київської міської прокуратури та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону про викриття та повідомлення про підозру директору приватної фірми у заволодінні коштами, які виділялися на закупівлю форменого одягу для військовослужбовців підрозділів Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Про це йдеться на офіційному Telegram-каналі відомства.

За матеріалами слідства, у 2022 році між військовою частиною та швейною фабрикою були укладені договори на поставку форменого одягу для військовослужбовців. 

Підрозділи Міністерства оборони до даного процесу закупівлі: визначення потреби, пошуку виконавця, укладання договору та супроводу виконання технічних умов — НЕ ЗАЛУЧАЛИСЯ.

Зі свого боку наголошуємо, що у відомстві сповідується нульова толерантність до корупції. Міноборони у всіх випадках антикорупційних дій правоохоронних органів забезпечує всебічне сприяння досудовому розслідуванню та проводить відповідні внутрішні перевірки.

Водночас слід відзначити, що згідно із законом, особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.

Читайте також: «Як у медичних клініках продавали немовлят».

Реклама Google

 

Telegram Channel