Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Я буду сидіти на яхті та їсти омарів, а що буде з вами?»

А художниця з Волині Анна Волошин навіть намалювала портрет цього типа...

Фото із сайту konkurent.ua.

«Я буду сидіти на яхті та їсти омарів, а що буде з вами?»

Ексрадник Офісу Президента Олексій Арестович насварив українців, які не бачать його наступним главою держави

Черговий скандал за участю одного з найпотужніших бійців команди Зеленського (зараз вживають із префіксом «екс» – ексбійців) стався під час одного з ефірів політичного оглядача і публіциста Юрія Романенка.
Там Олексій Арестович відреагував на коментарі українців про те, що через його різкі заяви народ не проголосує за нього на майбутніх президентських виборах.

«Я вас хочу спитати, довбо**би, бл*дь! Якщо ви за мене не проголосуєте, кому від цього буде гірше? Ви подумайте своєю тупоголовою башкою, бл*дь! Я буду сидіти на яхті, після того, як війна закінчиться, у Тихому океані і їсти омарів, і вести семінари. А що буде з вами, коли ви за мене не проголосуєте? Ви подумайте своєю башкою дурною», – відповів Арестович.

Він стверджує, що українці нібито просять «ошукати себе» та «не приводити до реальності».

За його словами, український народ «хоче чути розповіді про те, що він великий, світлий та славний», завжди себе вихваляє і не визнає, що має окремі недоліки.

«Кого ви оберете? Ви оберете того, хто вам скаже, які ви славні та великі, але й слова не скаже, які ви погані. Вони, ідіоти, будуть ґвалтувати ваших дочок, збивати ваших синів на машині, експлуатувати вас, а ви все продасте їм. Продасте своє майбутнє, майбутнє своїх дітей і своє благополуччя», – сказав ексрадник ОП.

Арестович додав, що хоче протистояти системі, яка «експлуатує та зжирає» українців.

«Я вас, ідіотів, врятувати намагаюсь», – стверджує він.

Також Арестович на ефірі з російською журналісткою та письменницею Юлією Латиніною заявив, що російський диктатор володимир путін зробив усе можливе, щоб «расчєловєчіть» українців, а народ «зробив усе, щоб у нього це вийшло».

Як відомо, Олексій Арестович, який був позаштатним радником Офісу Президента України – його навіть називали «Заспокійливим швидкої дії», неодноразово потрапляв у скандали після своїх неоднозначних висловлювань. Називав себе полковником ЗСУ (хоч Міністерство оборони це спростовувало), під час війни легко виїжджав за кордон – чого варті його світлини з пляжу в Ізраїлі...

17 січня 2023 року він повідомив, що написав заяву на звільнення. Причиною стало те, що, коментуючи удар рф по Дніпру, внаслідок якого загинули щонайменше 45 людей, Арестович заявив, що російська ракета впала на житловий будинок після перехоплення українською ППО. Його слова використали російські пропагандисти і кремль, видаючи це за «офіційну позицію» України, яка нібито «визнала свою провину» у смерті цивільних.

Єва СЛАСТНОВА, nv.ua.

Реклама Google

Telegram Channel