Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Дотанцювалася  із путіним на своєму весіллі

«Я мусила тікати з Європи, мене ніде не приймали», - нарікала політикиня. Не дивно - з такими друзями...

Фото із сайту gettyimages.com.

Дотанцювалася із путіним на своєму весіллі

Колишня очільниця міністерства закордонних справ Австрії Карін Кнайсль виїхала з рідної країни через погрози та звинувачення у зв’язках із кремлем і найняла хату для проживання влітку в селі Рязанської області

У 2018 році про цю пані гула преса, коли вона запросила на своє весілля російського диктатора путіна і станцювала з ним. Пізніше ЗМІ писали, що шлюб не вдався, бо коханий час від часу духопелив її...

Не дивно, що Кнайсль поселилася сама в селі Петрушово, де продовжує писати книги та займатися викладанням. Крім цього, її запросили працювати у Санкт-Петербурзький державний університет. «Було непросто приїхати сюди, але я намагаюся знайти свій шлях, хоч це нелегко. Тут мені подобається, у цьому селі дуже мило. Я приступила до роботи, продовжую викладання та навчання, пишу свої книги, вивчаю мову. Мені довелося залишити своє колишнє життя, почати все спочатку, а у 60 років це непросто», – каже втікачка.

Пізніше ЗМІ писали, що шлюб не вдався, бо коханий час від часу духопелив її...

Карін Кнайсль очолювала МЗС Австрії з 2017 до 2019 року. Цю посаду вона зайняла за квотою ультраправої Австрійської партії свободи, яка у 2016 році уклала з «Єдиною росією» угоду про взаємодію та співпрацю. 2020 року Кнайсль стала членом ради директорів «Роснефти» і обіймала цю посаду до травня 2022 року, коли подала заяву про відставку на тлі повномасштабного вторгнення росії в Україну.

У липні 2022 року Кнайсль повідомила журналістам, що залишила Австрію через погрози. Якийсь час після цього вона жила в Лівані. У червні 2023 року австрійка заявила, що всерйоз розглядає можливість переїзду до росії. «Якщо ви читали мою біографію, то зрозуміли, що три роки тому мене змусили залишити Австрію, не дозволяли працювати у Франції, навіть відмовили у відкритті банківського рахунку. Я боялась. RT (телеканал Russia Today) навіть зняв документальний фільм про моє життя. Я мусила тікати з Європи, мене ніде не приймали. І я поїхала до Лівану, бо знала арабську», – прокоментувала вона своє життя.

І ось тепер одіозна австрійська діячка знайшла собі нове місце – на московії, куди збігаються невдалі диктатори з інших країн, політики, які втратили моральні орієнтири і просто усілякі покидьки з усього світу.

Кнайсль повідомила журналістам, що залишила Австрію через погрози.
Кнайсль повідомила журналістам, що залишила Австрію через погрози. 
Telegram Channel