Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У міністра закордонних справ Дмитра Кулеби – нове кохання

Тепер усі дізналися, з ким чиновник хоче проводити «першу половину дня без телефона за зачиненими дверима» в неділю.

Фотоколаж із сайту telegraf.com.ua.

У міністра закордонних справ Дмитра Кулеби – нове кохання

42-літній політик живе із 39-річною Світланою Павелецькою – співвласницею видавництва «Книголав», колишньою маркетинговою директоркою «1+1 медіа» (обоє на фото)

Уперше жінка повідомила про роман із Дмитром Кулебою цьогоріч 19 квітня у день його народження. «У тебе сьогодні свято, а насправді – у мене, бо ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене і довела, що таке щастя можливе не тільки в книжках. Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні, на половину від того, як я у тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю, як ти все витримуєш, але впевнена: ти зможеш усе, вже зміг, і головне – ти будеш щасливим, це ключове завдання я давно прийняла до виконання. Люблю шалено», – написала вона тоді в соціальній мережі.

Міністр мовчав довше. Лише нещодавно, у липні, під час одного з інтерв’ю він проговорився. Описуючи свою ідеальну неділю, Кулеба зізнався, що першу половину дня він хотів би проводити без телефона за зачиненими дверима вдома, а другу – з дітьми та псами. «Тоді я трохи перезавантажуюся», – сказав міністр. Розповідаючи про своїх трьох улюбленців – собак із кличками Густав, Бенджі й Марік, Дмитро Кулеба вперше зізнався, що Марік з’явився в нього завдяки Павелецькій. «Ніхто не планував заводити третього собаку, але Свєта побачила в Instagram пост про врятованих собак із Маріуполя, і ми взяли цього французького бульдога», – пояснив він.

Зазначимо, що Світлана Павелецька була заміжньою за українським бізнесменом Валерієм Павелецьким. 2013 року в пари народився син Олександр. Зараз вони розлучені.

Дмитро Кулеба був у шлюбі з Євгенією Кулебою, засновницею і керівницею громадської організації «Місто-сад», депутаткою Київради від «Слуги народу». У них двоє дітей: Єгор (2006) та Любов (2011). Кулеба не повідомляв про розлучення із дружиною, але у квітні 2022 року у Facebook зізнався, що їхні шляхи розійшлися, однак діти залишилися «спільним знаменником».

Реклама Google

Telegram Channel