Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Ми йдемо далі, як ти й просив»: Тіна Кароль до сліз зворушила українців

Справді, тато і син – як дві краплі води.

Фото із сайту tabloid.pravda.com.ua.

«Ми йдемо далі, як ти й просив»: Тіна Кароль до сліз зворушила українців

Співачка Тіна Кароль у день народження покійного чоловіка виклала милі фото з дорослим сином. 14 серпня Євгену Огіру мало б виповнитися 43, якби не жорстокий рак, який забрав його життя 10 років тому...

У день народження покійного коханого артистка виклала фотографії з дорослим сином Веніаміном та написала зворушливий пост.

«Привіт, пишу тобі у твій день. Сьогодні дитячі свята починаються з хвилин мовчання за тими, кого вже нема. Діти вміють шанувати пам’ять та поважати Героїв, серед яких – їхні батьки та родичі. Сльози на їхніх очах сухі, наші діти сильніші за нас. Доля, яка випала нашим дітям, тяжка і несправедлива. Я бачу, як цей біль перетворюється на мотивацію та характер», – зазначила Тіна.

«Молодих вдів, таких розгублених, таких сильних – нас сьогодні таких, на жаль, більшає. Хлопчиків із портретом тата у кишені також більшає...

Ми 10 років – усвідомлення цього неможливе – слідуємо за твоєю зіркою. Ти боровся за життя відчайдушно у всіх на очах, у моїх руках. Ми любимо тебе, наш тато. Ми йдемо далі, як ти й просив, але не повз, а з тобою в нашій пам’яті і серцях. Дивись, він дуже схожий на тебе, розігрує мене так само, як і ти, а я вірю всім вашим жартам», – зізналася Кароль.

«Цей день – день твого духу та мудрості. Прикладом бути неможливо, а орієнтиром можна. Назавжди разом», – підсумувала артистка.

Тамара КУДРЯВЧЕНКО

Читайте також: Відомий співак родом з Волині зізнався, що має залежність.

Реклама Google

Telegram Channel