Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Рідним загиблого під Бахмутом Героя з Волині вручили почесний орден

Вічна пам’ять Герою...

Фото Ратнівської громади.

Рідним загиблого під Бахмутом Героя з Волині вручили почесний орден

Захисник віддав своє життя за Україну

Указом Президента України Верховного головокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського від 01 травня 2023 року № 257 Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений Шишко Іван Олександрович (посмертно).

Почесну місію вручення дружині полеглого Захисника Оксані виконував начальник Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Павлович Шинкарук, повідомляє Ратнівська громада.

До родини та усіх присутніх звернулася і секретар Ратнівської селищної ради Людмила Гаврилюк «Шановна родино та усі присутні, втрата життя- це найболючіша рана для родини. Втрата Захисника невимовний біль для громади та усієї неньки України. Тому від імені Ратнівського селищного голови, депутатського корпусу селищної ради та її виконавчого комітету, від імені кожного жителя громади уклінно дякую: матері - за сина, дружині- за чоловіка, дітям - за батька, внукам - за діда. Іван Шишко є прикладом мужності, нескореності, міцності духу та патріотизму. Кажуть, що Герої не вмирають, але, на жаль, їх все ж вбиває ворожа куля. Проте я впевнена, що ваш Захисник буде Ангелом та оберегом родини, Ангелом для побратимів на полі бою та захисником з неба святої землі України».

Також староста округу Людмила Чернусь подякувала рідним загиблого та побажала усім віри в мирне завтра.

Завершилося все покладанням квітів до могил полеглих Захисників та короткою заупокійною літією, яку провів священник Сергій.

29 липня 2022 року під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на території Донецької області загинув Захисник України, житель села Здомишель Іван Олександрович Шишко.

Іван Шишко – стрілець-санітар механізованого відділення, старший солдат, який проходив службу за контрактом в бойових частинах ЗСУ, брав безпосередню участь у боях на Сході з січня 2015 року по серпень 2017 року, з вересня 2018 року по березень 2019 року, з травня 2019 року по травень

2021 року, а з березня 2022 року призваний на військову службу до лав ЗСУ по мобілізації. 29 липня 2022 року загинув під час артобстрілу на Бахмутському напрямку.

Читайте також: «У мами є все, окрім сина»: односельчани розповіли про Героя з Волині, який загинув на війні.

Реклама Google

Telegram Channel