Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Помилували зека, який розчленував співмешканку

Окупант В’ячеслав Самойлов нехай не забуває: на нього чекає ще суд Божий.

Фото із сайту tsn.ua.

Помилували зека, який розчленував співмешканку

Мати головоріза заявила, що пишається сином і що «перед Богом він зараз чистий», бо вбивство жінки «спокутував» убивствами українців

У росії 40-річний зек, який порішив і розчленував партнерку, вийшов на волю після того, як три місяці провоював проти України. Як повідомляють російські пропагандисти, в березні 2021 року житель міста Новодвінськ Архангельської області В’ячеслав Самойлов ударив Ольгу Шляміну, через що вона впала на підлогу, стукнулась потилицею і померла.

Потім він розчленував жінку ножівкою. Голову та кисті знищив. Залишки обезголовленого тіла знайшли у лісі.

Мати Самойлова розповіла, що її син вийшов із колонії та вирушив на війну проти українців. На фронті він пробув близько трьох місяців, отримав поранення та повернувся додому з помилуванням.

Проти України воює і молодший брат зека. Мати Самойлова каже, що своїми синами пишається: «Стосовно спокутування провини, звичайно, знаю, що частка провини його є. І, як то кажуть, перед Богом він зараз чистий. Він звільнений, у нього помилування. Життя з білого аркуша. Так сталося просто.

Ніхто ні від чого не застрахований, правильно?».

Неправильно. Є ще суд Божий. 

І, по-друге, іншому синові цієї жінки може не так пощастити, і він повернеться з України в чорному пакеті. Або стане добривом для наших соняшників.

Наталка НЕКОЗ.

Реклама Google

Telegram Channel