Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Російський пілот летів бомбити Запоріжжя, де живуть його мати і сестра

Анатолій Штефан: «Гачок автомата натискає не путін, а цей звичайний росіянин».

Фото із сайту youtube-каналу shtirlitz01.

Російський пілот летів бомбити Запоріжжя, де живуть його мати і сестра

Мільйони і мільйони московитів щиро підтримують загарбницьку війну своєї держави проти України і намагаються виправдати свої звірства. Найстрашніше, що кремлівський режим перетворює на бездушні машини-убивці не тільки своїх громадян, а й деяких українців

Полковник Збройних сил України Анатолій Штефан із позивним Штірліц (на фото), який спеціалізується на інформаційному спротиві окупантам, зазначає:

– Часто можна почути: у війні винна російська влада, особисто путін. Ні! Винні усі пересічні росіяни! Гачок автомата натискає не путін, а цей звичайний росіянин, якого підтримує не влада, а дружина, котра відправила його на фронт, – наголосив він в інтерв’ю censor.net. – А на вбивство українців його благословляє московський патріархат. Так само ракету чи авіабомбу скидає не путін, а російський пілот.

Я як військовослужбовець такий наказ не виконував би. По-перше, він злочинний. По-друге, це нелюдяний вчинок

Військовий наводить вражаючу історію, як пілот російського літака, українець за походженням, спокійно летів бомбити місто, де живуть його родичі.

– На початку повномасштабної війни була така історія: я поширив інформацію про збитого російського пілота, який летів бомбити Запоріжжя, а наступного дня мені з українського номера зателефонувала молода дівчина. Запитала, де знаходиться його тіло? Я уточнив, навіщо їй ця інформація? Вона говорить: «Вибачте, на жаль, це був мій рідний брат. Це питання ставлю не я, а його мати, яка також живе у Запоріжжі». Тобто пілот російського бомбардувальника родом з України, військову службу проходив у росії, і летів скидати бомбу на місто, де живуть його мати і сестра! Я їй назвав телефон гарячої лінії Міністерства оборони, щоб вона змогла туди звернутися і дізнатися, де тіло. Мене вразив цей випадок. Вони що – якісь зомбі?! – дивується Анатолій Штефан і додає: – Я як військовослужбовець такий наказ не виконував би. По-перше, він злочинний. По-друге, це нелюдяний вчинок.

Ольга МОСКАЛЮК.

Читайте також: «Військкомати знатимуть про чоловіків більше, ніж СБУ: як в Україні хочуть змінити правила мобілізації».

Реклама Google

Telegram Channel