Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Чому мер Володимира переконаний, що лікарня його міста отримає статус кластерної

Хід робіт Ігор Пальонка оцінив разом із генеральною директоркою медичного закладу Тетяною Ващук.

Фото із сторінки Ігоря Пальонки у Facebook.

Чому мер Володимира переконаний, що лікарня його міста отримає статус кластерної

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook після відвідин медичного закладу, який зараз активно ремонтується

«Продовжую інспектувати об’єкти громади, де нині реалізуються важливі проєкти, - зазначив міський голова Ігор Пальонка. - У ці дні спекотно не лише від високої температури повітря, а й від темпів роботи, яка кипить у Володимирському ТМО, адже тут наближається до завершення реконструкція приймального відділення.

 

 Задоволений темпами даних робіт, які фінансуються з бюджету громади. Реконструкцію було розпочато торік у грудні і, як запевняє підрядник, завершиться вже у жовтні цього року. За цей час у приміщенні площею 2 тисячі м.кв. проведено колосальний обсяг робіт.

Нагадаю, що сучасне приймальне відділення – це обов’язкова умова надання ТМО статусу кластерної лікарні, який, переконаний, ми невдовзі отримаємо. До цієї мети поступово рухались упродовж трьох років, протягом яких вкладали значні кошти у розвиток та оновлення медичного закладу.

 

 Під час візиту до ТМО разом із генеральною директоркою медичного закладу Тетяною Ващук оглянули два нові ліфти, які було замінено за кошти місцевого бюджету, побували у дитячому відділені, котре невдовзі буде здане в експлуатацію, а також у реанімаційному блоці, яке облаштоване за останнім словом розвитку медичної галузі.

Оглянули, окрім цього, альтернативні джерела енергії, які забезпечать безперебійне електропостачання усіх відділень у випадку вимкнень світла.

 

 Нині нашим пріоритетом є лікування та реабілітація військовослужбовців, яких у Володимирському ТМО з часу повномасштабного вторгнення проліковано 2 тис осіб. У медзакладі успішно діє реабілітаційне відділення, яке з часом буде перенесене у приміщення колишньої інфекційної лікарні, після проведеної там реконструкції.

З проєктом оновлення будівлі ознайомлю вас уже найближчими днями», - зазначив Ігор Пальонка.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel