Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14 170 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 14 170 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Кожного разу виходячи на ринок, переживаємо за продукцію, адже люди нам довірили, допомагали, сподівались… Та щоразу переконуємося в тому, що робити добро, напевно, сам Бог допомагає. 

Вражає ще й те, що до нас підходять підтримати, батьки, родичі, дружини, чиї діти, чоловіки на передовій. Вони вдячні нам за те, що ми не стоїмо осторонь, знаходимо час їх вислухати та зрозуміти. 

Це найменше, що ми можемо зробити для них і Перемоги, але це дуже важливо. І в цьому суть українців. Тішить те, що до нашого волонтерського руху «Твори добро» постійно долучаються нові друзі: хтось приносить щавель, сушені яблука, молоко, яйця, та іншу продукцію.

Так зворушливо розповідає  на сторінці у Facebook волонтерський рух «Твори добро».

«Вчора, 26 серпня, на благодійному ярмарку в Горохові  було реалізовано продукції на суму 14170 гривень. Щиро вдячні за допомогу та підтримку всім жителям Горохівщини.  Вдячність адресуємо Оксані Хвищун, Мирославі Гайді, Світлані Гончарук, Зіні Постижевській, Марії Здинюк, Оксані Кузьмук, Аллі Бояркевич, Любові Матвєєвій, Галині Жельчик, які постійно допомагають випічкою. Продукти для неї повсякчас постачають Євгенія Собуцька, Таїсія Островська, Алла Бачинська, Тамара Янюк, Ольга та Сергій Кононці (с. Перванче), Вікторія Кукевич (с. Колпитів), Зіновія Базюк (с. Холонів).

За виготовлення сувенірних виробів велика вдячність Оксані Хвищун, студентському волонтерському центру «В єдності сила» і Вірі Щвець із Краматорська за вироби ручної роботи.

Продукцію доставили на ринок і допомогли реалізувати Олег Хвищун, Оксана Кузьмук, Світлана Івашко, Галина Жельчик, Марія Здинюк.

За донацтво дякуємо Оксані Генсецькій, Тетяні Дубінській (Бородій).

Нехай усім повернеться сторицею! Всі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ! Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з ПЕРЕМОГОЮ повернутися додому! 

Разом наближаємо Перемогу!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «Освітяни волинської громади купляють 48 телевізорів».

 
 
 
 
 

Реклама Google

 

 

 
 

 

Telegram Channel