Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Волинські спортсмени привезли нагороди з Чемпіонату світу з грепплінгу

«Ми повертаємось назад у Луцьк з крутим результатом та новим досвідом!»

Фото: suspilne.media.

Волинські спортсмени привезли нагороди з Чемпіонату світу з грепплінгу

П'ятеро спортсменів з Волині брали участь у Чемпіонаті світу з грепплінгу, який відбувся у Варшаві

Двоє з них вибороли «срібні» нагороди, ще один – «бронзову». Нині спортсмени повернулися додому та відпочивають від тренувань.

Про це повідомляє тренер Михайло Савчук.

Це був конкурентний і сильний Чемпіонат: 32 країни, близько 500 борців з усіх куточків Світу.

«Цього року молодіжна Збірна України двічі посіла 2 місце в загальному заліку. Друге місце у світовому рейтингу - це дуже сильно, зважаючи на те, що наша Країна у війні...

Мене, як керівника Федерації Грепплінгу Волині, дуже тішить, що наші спортсмени зробили суттєвий внесок в загальну скарбничку Національної Збірної. Ми повертаємось назад у Луцьк з крутим результатом та новим досвідом», —говорить тренер команди.

Дві срібні нагороди здобули спортсмени  Дмитро Петріщев (-63 кг) і Захар Гончарук (-85 кг)

 Іван Поремчук здобув бронзову нагороду в категорії -92 кг.

Збірна Волині також була представлена ще двома борцями Максимом Торчилом та Дмитром Борисковим, проте обидва поступились більш сильним супротивникам в 1/4 фіналу.

«Незважаючи на певні бюрократичні перепони й довгу, непросту подорож, і завдяки чіткій діяльності Всеукраїнської Федерації Панкратіону та Грепплінгу, для Волинських грепплерів це був перший і дуже результативний досвід виступу на топовому UWW WORLD GRAPPLING CHAMPIONSHIP 2023. Участь у такому рейтенговому Чемпіонаті дала нам можливість зрозуміти свій напрямок розвитку і недопрацювання, наші дуже сильні сторони і те, що треба удосконалювати...

Хочеться подякувати Збройним Силам України і всім тим, хто боронить нашу землю від загарбників, за можливість виступати підліткам на всесвітніх змаганнях...»— йдеться в повідомленні.

Читайте також: Без спонсорів та фінансових вкладень: співак з Волині YAKTAK з українськими зірками дали крутий концерт у Варшаві.

Реклама Google

Telegram Channel