Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Коштуватиме більше 100 мільйонів: у місті на Волині створять реабілітаційний центр для військових

Фото: фейсбук-сторінка Ігоря Пальонки.

Коштуватиме більше 100 мільйонів: у місті на Волині створять реабілітаційний центр для військових

Заклад має запрацювати до кінця наступного року у Володимирі

«Візуалізацію цього вкрай важливого об’єкта презентував сьогодні місцевим журналістам разом із генеральною директоркою ТМО Тетяною Ващук.

Аби швидше розпочати підготовчі роботи, затвердимо на черговій сесії ряд необхідних документів, зокрема щодо детального плану даної території, знесення старих господарських приміщень біля будівлі, а також виділення коштів для підведення нових водопровідних мереж», – повідомив Ігор Пальонка.

 
 

 «Цей об’єкт, який працюватиме як структурний підрозділ нашого ТМО, коштуватиме місцевому бюджету трохи більше, ніж 100 мільйонів гривень. Реабілітаційний центр вкрай важливий для громади, адже на нашій території дислокуються військові частини та значна частина мешканців захищає територіальну цілісність держави у зоні бойових дій. На жаль, багатьом з них потрібна фахова допомога спеціалістів-реабілітологів.

Наразі проєкт реабілітаційного центру, який буде збудовано на базі колишньої інфекційної лікарні, передано на експертизу. По її завершенні будемо оголошувати тендер на будівельні роботи», - зазначив мер міста.

Читайте також: Чому мер Володимира переконаний, що лікарня його міста отримає статус кластерної.

Реклама Google

Telegram Channel