Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині призначили нових керівників двох освітніх закладів

Напередодні відбулися конкурсні відбори, за їх результатами визначено двох переможців на посади керівників закладів загальної середньої освіти.

Фото: facebook.com.

На Волині призначили нових керівників двох освітніх закладів

Відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку

Під час засідання члени комісії розглянули питання про погодження керівників Люблинецького ліцею та Крупівського навчально-реабілітаційного центру.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності поінформувала присутніх, що напередодні відбулися конкурсні відбори, за їх результатами визначено двох переможців на посади керівників закладів загальної середньої освіти.

Профільна комісія одноголосно погодила призначення на посаду директора Люблинецького ліцею Дмитра Матвіюка та на посаду керівника Крупівського навчально-реабілітаційного центруЮлію Гринчук. Члени комісії рекомендували голові обласної ради укласти з ними строковий трудовий договір терміном на 2 та 6 років відповідно.

Читайте також: У лікарні на Волині – велике скорочення.

Реклама Google

Telegram Channel