Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Надійна гавань дослідження кордонів — Candor Place

Фото: candorplace.com.

Надійна гавань дослідження кордонів — Candor Place

Сексуальна освіта та різноманіття, абсолютна безпека й конфіденційність, довіра та повага у спільних дослідженнях і відкриттях — усе це не порожні слова чи просто тренд, а важливі складові життя сучасної людини.

Попри упереджене ставлення до інтимного життя та сексуального здоров’я протягом тривалого часу, поступово жінки та чоловіки позбавляються зайвого негативу, сорому й цілої гами інших почуттів. Надійної тихою гаванню, яка допоможе дізнаватися більше про свої бажання та фантазії, стане Candor Place.

Місце, де на вас завжди чекають

Candor Place — онлайн-проєкт, створений професійними психологами-сексологами. Це не тільки секс крамниця з фантастичним асортиментом, а й освітньо-консультаційна платформа. Тут ви можете отримати чимало актуальної інформації щодо сексуального здоров’я та відповіді на всі свої питання, якими б «неприпустимими» вони вам не здавалися. 

Своєчасна сексуальна освіта та насичене й гармонійне інтимне життя вкрай важливі для кожного. Залишилися в минулому часи, коли бесіди про менструацію, сексуальне різноманіття, захист або народження дитини вважалися вершиною сорому. Сьогодні ви маєте всі можливості, щоб зрозуміти свої бажання та втілити їх самостійно чи разом з партнером.

Відкривайте нові грані сексуального життя разом з Candor Place

Candor Place — це місце, де ви можете придбати будь-які товари для сексуального здоров’я та насиченого інтимного життя. Не загубитися серед численних позицій каталогу та зробити правильний вибір допоможуть кваліфіковані й тактовні консультанти. Інтернет-магазин гарантує абсолютну конфіденційність, і кожен клієнт урешті-решт може перестати задавати собі одвічне питання «А що подумають люди?». 

У секс-крамниці доступний широкий асортимент товарів від провідних світових брендів зі 100% гарантією оригінальності, а саме:

  • секс-іграшки — вібратори, фалоімітатори, анальні стимулятори, чоловічі мастурбатори, ерекційні кільця та аксесуари для них;

  • лубриканти, спреї та креми — збуджувальні, звужувальні, для продовження статевого акту, для орального сексу тощо;

  • все для БДСМ-практик;

  • засоби для захисту та сексуального здоров’я;

  • ігри;

  • подарункові бокси й сертифікати.

Candor Place руйнує стереотипи та створює ексклюзивний затишний віртуальний простір, у якому немає місця комплексам, переживанням або страхам. Не соромтеся бути собою та втілювати найпотаємніші мрії!

Реклама Google

Telegram Channel