Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Спецоперація на Рівненщині: п'яний молодик відкрив стрілянину

Поліцейські затримали зловмисника.

Фото: facebook.com.

Спецоперація на Рівненщині: п'яний молодик відкрив стрілянину

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу

Учора, 30 серпня, о 21:38 на спецлінію 102 надійшло повідомлення 18-річного жителя Сарн, що на вулиці Широкій з балкона будинку на другому поверсі невідома особа здійснила постріли.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Сарненські патрульні в складі двох екіпажів одразу виїхали на місце події. Утім, після законної вимоги поліцейських відчинити двері у квартирі пролунав вибух. У подальшому зловмисник здійснив постріли попередньо з пістолета в під’їзді, де перебували правоохоронці.

На місце події прибули керівництво, СОГ Сарненського РВП, а також обласного управління. Через високий ступінь загрози громадянам і поліцейським начальник поліції області ввів спецоперацію.

Вжитими заходами поліцейські затримали зловмисника.

27-річного сарненчанина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, помістили в ізолятор тимчасового тримання в порядку статті 208 КПК України.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за попередньою кваліфікацією статті 348 КК України, поліцейські вилучили речові докази, які мають значення у справі. За результатами проведених першочергових слідчих дій вирішуватиметься питання про остаточну правову кваліфікацію події.

Читайте також: Переїхав віз: на Рівненщині трагічно загинула дитина

Реклама Google

Telegram Channel