Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині перебуває виходець із росії, що відсидів 10 років за вбивство

Фото поліції Рівненської області.

На Волині перебуває виходець із росії, що відсидів 10 років за вбивство

Працівники міграційної поліції Рівненщини видворятимуть росіянина на батьківщину

Нині 60-річний громадянин росії перебуває у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Після оформлення документів вирішуватиметься питання про примусове його видворення з території України до країни походження.

Уродженець красноярська, який свого часу проживав на Харківщині, звільнився із Городищенської виправної колонії. Чоловік провів у місцях позбавлення волі майже 10 років за скоєне на території України умисне вбивство. Через відсутність будь-яких документів працівники міграційної служби склали на нього протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 КУпАП, повідомлє поліція Рівненської області.

За поданням співробітників управління міграційної поліції працівники УДМС в Рівненській області прийняли рішення про примусове видворення 60-річного нелегала до країни походження та звертатимуться із відповідним клопотанням до суду.

Заходи щодо недопущення порушення міграційного законодавства іноземцями зокрема й тими, що вчинили правопорушення на території України, тривають.

Читайте також: На Рівненщині похід в гості закінчився смертю господині.

Реклама Google

Telegram Channel