Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Чому на Рівненщині  з вибухотехніками працювали поліцейські-психологи

Заняття сподобалось усіс.

Фото – Нацполіція Рівненської області.

Чому на Рівненщині з вибухотехніками працювали поліцейські-психологи

Їхня повсякденна діяльність – це підвищена небезпека, постійне фізичне та психоемоційне навантаження...

Опануй емоції – керуй собою: арт-терапію для вибухотехніків провели поліцейські-психологи.

Фахівці Вибухотехнічна служба ГУНП в Рівненській області беруть безпосередню участь у розмінуванні деокупованих територій. Під час службових відряджень у Київську, Харківську, Херсонську області на їхньому рахунку сотні вилучених та знищених боєприпасів і тисячі врятованих життів.

Їхня повсякденна діяльність – це підвищена небезпека, постійне фізичне та психоемоційне навантаження, напружені ситуації, які створюють реальну загрозу для життя та здоров‘я.

Тож днями поліцейські-психологи ( Служба психологічного забезпечення ГУНП в Рівненській області ) у рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, провели стабілізаційну мотиваційно-відновлювальну зустріч «На шляху до мети» із поліцейськими вибухотехнічної служби ГУНП.

«У дружній, комфортній та затишній атмосфері психологи застосовували стабілізаційні та відновлювальні техніки, ресурсні психологічні вправи та арт-терапевтичні методики, підтримуючи колег в розвитку їх сильних сторін, вольової саморегуляції, пошуку внутрішніх джерел, впевненості у власних силах та завтрашньому дні.

Ментальне здоров’я не менш важливе, аніж фізичне, наголошують фахівці. Тому завдання кожного українця у цей тривожний час дбати про свій психологічний стан, адже від цього залежать поведінка, працездатність, стосунки з оточуючими, тощо.

Тож будьте сильними і бережіть себе!» – наголошують у преслужбі Рівненської поліції.

Читайте також: «Раптово зупинилося серце відомої волинянки».

Реклама Google

Telegram Channel