Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Вікторія Сюмар: Коломойського можуть «прикривати» від значно серйознішого звинувачення

2 вересня Коломойському вручили підозру.

Фото Слово і діло.

Вікторія Сюмар: Коломойського можуть «прикривати» від значно серйознішого звинувачення

Практично немає сумнівів, що після повернення зі Сполучених Штатів всіх керівників антикорупційних органів справа олігарха Коломойського була б активізована, і, ймовірно, стояло б питання видачі його США

Про це пише  на своїй сторінці у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар. 

«Коломойський в суді, з високим шансом вийти під заставу в півмільярда гривень (бо саме у відмиванні такої суми його обвинувачує СБУ)», – пише Сюмар. 

Вона нагадала, що окрім Укрнафти є ще справа Привату, а Коломойський вивів з Привату не 0,5 млрд грн., а 5,5 млрд дол. «І це велика різниця. І завдаток інший, більш перспективний», – пише Вікторія Сюмар. 

«Тому навіть не знаю, чи тут Ігоря Валерійовича хочуть «закрить», чи все таки «прикрить» від НАБУ і значно більш серйозного обвинувачення. Але дозволити цього не можуть, бо він надто багато знає. І може заговорити», – зазначає Сюмар. 

Вікторія Сюмар.
Вікторія Сюмар.

 «А він не лише знищував Порошенка і Гонтарєву як помсту за прикриття «годівниці» і націоналізацію Привату, але грався в багато інших ігор. Як з розкруткою «свого» президента через серіал та шоу на каналі, але і з втручання своїми людьми в американські вибори. А це небезпечна гра, за неї в «супермаркеті під назвою Життя – дуже серйозна Каса». Недарма ж він так часто повторював це прислівʼя», – зауважує депутатка.

«Багато хто питає як поведуться «плюси». Ніяк. Вже другий рік вони на бюджетному фінансуванні, а хто платить, той замовляє музику. Ну і за операцію «прикриття» – не бʼють», – додала народна депутатка. 

Читайте також: «1+1» тепер буде проти Зеленського?

Реклама Google

Telegram Channel